Ieu aya lagu sunda anu tos di aransemen deui ku salah sahiji group band…musik na di sebut musik sambasunda….upami bilih bade ngadangukeun musik na sok we download di link anu di handap ieu…tong hilap komentar😀

1. SAMBASUNDA-THE CIRCLE OF LOVE >> Download
2. SAMBASUNDA-TONG TOLANG NANGKA >>Download